Skänk en gåva

Skänk en gåva och stötta vårt arbete med att minska utanförskap

Genom din gåva till For The People har du möjlighet att bidra till en bättre framtid genom att stötta vår verksamhet. Vi arbetar för att skapa ett samhälle där alla har möjlighet att förverkliga sina drömmar och bygga en meningsfull framtid.

Du kan göra enorm skillnad för många människor

Vi använder varje krona på ett noggrant sätt för att skapa konkreta förändringar. Varje bidrag har stor betydelse för vår verksamhet och gör att vi kan fortsätta att erbjuda program och aktiviteter som hjälper människor att ta sig framåt i livet. Det kan handla om allt från mentorskap och fadderskap för ungdomar till språkkurser och kompetensutveckling för vuxna.

Genom att bli stödja vårt arbete så bidrar du till att vi kan skapa aktiviteter, utvecklingsprogram, vilka hjälper till att skapa en positiv och meningsfull framtid för människor som annars kanske inte har samma möjligheter. Genom att bidra regelbundet ser du till att vi kan fortsätta att erbjuda stöd och hjälp på lång sikt.

Ditt bidrag kan göra stor skillnad och hjälpa oss att bygga det samhälle som vi alla vill ha. Tillsammans kan vi skapa en bättre värld, en person och en familj i taget. Vi är tacksamma för alla bidrag, stora som små, och lovar att använda varje krona på bästa sätt för att skapa förändring och en ljusare framtid.

Swisha en gåva till oss

Swishnummer

123 6849913

Tre viktiga fördelar

icon (Stroke) Copy@2x

Bidra till att skapa positiv förändring i samhället

Genom att skänka en gåva till For The People bidrar du till att skapa en bättre värld för oss alla. Med din gåva kan vi fortsätta att arbeta för att skapa positiv förändring i samhället och förbättra livet för de som är i behov av stöd och hjälp.

icon (Stroke) Copy@2x

Stödja arbetet för att minska utanförskap

Utanförskap är ett allvarligt problem som påverkar många människors liv. Din gåva stödjer vårt arbete för att minska utanförskapet och ge fler människor möjligheten att få en bättre framtid.

icon (Stroke) Copy@2x

En starkare och mer inkluderande gemenskap

Tillsammans kan vi bygga en starkare och mer inkluderande gemenskap. Som månadsgivare hos For The People bidrar du till att skapa program och möjligheter för människor att mötas, lära av varandra och bygga en bättre framtid för alla.

Så används ditt bidrag

Arbetstillfällen

For The People är en organisation som arbetar för att skapa arbetstillfällen för personer som annars skulle ha svårt att hitta jobb. Genom att stödja oss som månadsgivare kan du hjälpa oss att fortsätta vårt viktiga arbete med att skapa arbetstillfällen för personer som är i behov av det.

Ditt stöd som månadsgivare bidrar till att skapa arbetstillfällen genom att ge oss möjligheten att anställa fler personer som kan arbeta med att bygga upp samhället. Detta kan inkludera allt från att hjälpa unga entreprenörer att starta sina egna företag, till att utbilda personer inom olika yrkesområden och matcha dem mot relevanta jobb.

Genom att skapa fler arbetstillfällen ger vi människor möjlighet att ta sig ur utanförskap och skapa en bättre framtid för sig själva och sina familjer. Detta bidrar också till att minska kriminalitet och öka tryggheten i samhället. Genom att stödja oss som månadsgivare kan du vara med och bidra till att skapa en positiv samhällsförändring genom att hjälpa personer att hitta sin plats på arbetsmarknaden och bygga en stabil och meningsfull framtid.

Utvecklingsprogram

Genom bidrag från samhället har vi möjligheten att skapa unika program med inriktning på olika områden som leder till utveckling för utsatta grupper i samhället.

Exempel på program som din gåva används till:

 • Fadderskap
 • Läxhjälp
 • Språkstöd
 • Gruppträningar
 • Kompetensutveckling
 • Juniorklubben
 • Och andra viktiga samhällsprogram

Ungdomsstöd

Genom ekonomiska stöd från samhället skapar vi olika former av ungdomsstöd. Med stark beslutsamhet och djupt engagemang arbetar vi tillsammans för att ge tillbaka till ungdomarna och samhället som verkligen behöver stöd för att inte hamna i utanförskap eller i kriminalitet. 

Så hjälper ditt bidrag:

 • Läxhjälp
 • Fadderskap
 • Seminarier och workshops
 • Informationskampanjer
 • Samhällsstöd
 • Hjälp att komma ur kriminalitet
 • Hjälp att komma ur gäng

Samhällsstöd

Ditt ekonomiska stöd hjälper oss att bygga ett samhällsstöd som ger individer och familjer rätt förutsättningar för att komma in i samhället.Våra program erbjuder unika möjligheter att bygga broar mellan människor, skapa nya möjligheter och forma framtidens samhälle. Genom vårt breda utbud av program skapar vi ett samhällsstöd som verkligen ger effekt på inkludering. 

Vi tror på kraften i att sammanföra olika människor och erfarenheter för att skapa en starkare och mer sammanhållen värld. Och ditt ekonomiska stöd till oss bidrar till att vi kan etablera denna typen av stöd, på individ-, familj- eller gruppnivå.

Öka tryggheten i samhället

Våra program erbjuder unika möjligheter att bygga broar mellan människor, skapa nya möjligheter och forma framtidens samhälle. Genom vårt breda utbud av program skapar vi en plattform för samhällsförändring och inkludering — Det genererar en ökad trygghet i samhället. 

Så ökar vi tryggheten:

 • Fadderskap
 • Stöd för familjer med barn/ungdomar i gäng
 • Stöd för barn/ungdomar att ta sig ur gäng/kriminalitet
 • Samhällsstöd genom myndigheter och andra verksamheter
 • Aktiviteter och ändrad riktning för individer
 • Förflyttningar och miljöjustering
Swisha en gåva till oss

Swishnummer

123 6849913

Registrera dig som företag