Våra program

Bygg broar och skapa möjligheter genom våra program

Våra program erbjuder unika möjligheter att bygga broar mellan människor, skapa nya möjligheter och forma framtidens samhälle. Genom vårt breda utbud av program skapar vi en plattform för samhällsförändring och inkludering. Vi tror på kraften i att sammanföra olika människor och erfarenheter för att skapa en starkare och mer sammanhållen värld. Genom våra program kan du delta i projekt som främjar integration, utbildning och arbetsmarknadsanpassning.

Fadderskap

Skapa meningsfulla relationer genom fadderskap — Behöver du stöd och vägledning för att ta dig ur en svår situation? Vårt fadderskapsprogram är här för att hjälpa dig hitta rätt väg till framgång och skapa en bättre framtid för dig själv.

Stöd och vägledning när det behövs som mest

I livet möter vi ibland svårigheter och utmaningar som kan kännas överväldigande. Det är i dessa ögonblick vi behöver stöd och vägledning som kan hjälpa oss att hitta rätt väg framåt. På For The People förstår vi vikten av att erbjuda detta stöd, särskilt när det behövs som mest.

Genom vårt fadderskapsprogram erbjuder vi en trygg och stöttande miljö där du kan få den hjälp du behöver för att navigera genom livets utmaningar. Våra erfarna mentorer och guider finns där för dig, redo att lyssna, ge råd och ge dig den vägledning du behöver för att komma igenom tuffa tider.

Passar dig som

Läxhjälp

Vi förstår vikten av att ha en stark akademisk grund och tron på att alla barn förtjänar möjligheten att uppnå sin fulla potential. Med vår skräddarsydda läxhjälp skapar vi en trygg och stöttande miljö där ditt barn kan utveckla sina kunskaper och bli framgångsrik i skolan.

Kvalificerade och engagerade läxhjälpare

Våra läxhjälpare är noggrant utvalda för deras expertis och pedagogiska kompetens. De är passionerade om att hjälpa barn att nå sin fulla potential och skapa en positiv inlärningsupplevelse. Med sin kunskap och engagemang kan de guida och stötta ditt barn genom svåra ämnen och ge dem det självförtroende som behövs för att lyckas i skolan.

Fördelar med läxhjälp

Språkstöd

Utveckla dina språkkunskaper från grunden och bygg en stabil språklig grund. Våra erfarna språkcoacher arbetar individuellt med dig för att stärka din förståelse för språkets struktur, grammatik och vokabulär.

Bygg upp ditt ordförråd och grammatik

Utöka din kunskap och expertis inom ditt specifika yrkesområde. Våra utbildningar och kurser är utformade för att ge dig den specialistkunskap som behövs för att ta dig till nästa nivå inom ditt yrke.

Fördelar med språkstöd

Gruppträningar

Letar du efter en effektiv och rolig inlärningsupplevelse? Våra gruppträningar erbjuder dig en unik möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med andra likasinnade människor. Oavsett om du vill förbättra dina språkkunskaper, utveckla din professionella kompetens eller engagera dig i spännande samhällsfrågor, har vi gruppträningar som passar just dig.

Utforska en ny värld av lärande i grupp

Gruppträningar erbjuder en unik möjlighet att lära sig tillsammans med andra. Genom interaktion och samarbete kan du utöka din kunskap och förståelse på ett dynamiskt sätt. Upptäck nya perspektiv, dela idéer och utmana dig själv i en miljö där lärande blir både berikande och roligt. Genom att delta i våra strukturerade och guidade aktiviteter får du möjlighet att utveckla viktiga färdigheter, öka självförtroendet och ta steg framåt mot dina mål. Våra erfarna ledare och inspirerande deltagare kommer att stötta dig på vägen mot framgång.

Fördelar med gruppträning

Kompetensutveckling

Utveckla viktiga grundfärdigheter inom områden som kommunikation, problemlösning och samarbete för att öka din effektivitet och stärka din professionella profil.

Få djupare kunskap inom ditt expertområde

Rusta & Matcha är en tjänst som riktar sig till personer som är inskrivna hos Arbetsförmedlingen och behöver hjälp att komma ut i arbete eller utbildning. Om du är arbetslös och söker efter jobb eller behöver utveckla din karriär, kan du ta reda på om du har rätt till Rusta & Matcha genom att kontakta Arbetsförmedlingen. En handläggare kommer att bedöma din situation och avgöra om du är berättigad till tjänsten. Om du är berättigad, kan du välja en leverantör som For The People för att få hjälp med att rusta dig för arbetsmarknaden och matchas mot relevanta jobb.

Fördelar med kompetensutveckling

Juniorklubben

I Juniorklubben finns en värld av möjligheter att utforska, lära och växa. Här kan du delta i spännande workshops och kreativa aktiviteter som utvecklar din fantasi och kreativitet. Du får möjlighet att lära dig nya färdigheter, oavsett om det är att spela ett instrument, dansa, skapa konst eller delta i teaterföreställningar.

Genom att vara en del av Juniorklubben får du en plattform för personlig utveckling och möjligheten att uttrycka dig själv på ditt eget unika sätt. Ta del av en stimulerande miljö där du kan upptäcka dina talanger, utmana dig själv och skapa minnesvärda stunder tillsammans med andra likasinnade unga.

Fördelar med juniorklubben

Jobbcoach

Jobbcoachning ingår normalt i Rusta & Matcha, och du kan även ta del av den tjänsten när du blivit antagen till programmet via Arbetsförmedlingen. Men om du enbart vill ha hjälp med jobbcoachning, utanför den tjänst där den ingår så kan vi naturligtvis hjälpa dig. Våra erfarna jobbcoacher guidar dig då rätt utifrån vad dina behov är.

Funderar du på vad nästa stora steg i din karriär är eller behöver du vägledning för att hitta nästa steg? Hör av dig till oss så hjälper vi dig — använd “kontakta oss” här till intill.

Jobbcoach

Registrera dig som företag