Kompetensutveckling

Kontakta oss

Burger Copy@2x

Maximera din potential med individuell coaching för kompetensutveckling

Investera i dig själv och din framtid genom kompetensutveckling med hjälp av For The People. Med den snabba teknologiska utvecklingen och förändringarna på arbetsmarknaden är det viktigare än någonsin att hålla sig uppdaterad och utveckla nya kunskaper, egenskaper och färdigheter. Hos oss får du tillgång till experter inom olika områden som hjälper dig att nå dina mål och drömmar.

Utveckla din tekniska kompetens

Behärskar du de senaste verktygen inom Microsoft 365? Kan du hantera IT-system med självförtroende? For The People erbjuder nu kurser för att utveckla din tekniska kompetens. Från datahantering till administration. För att lyckas i dagens digitala värld är det viktigt att ha rätt kompetenser inom teknik och datahantering. Genom att utveckla dina tekniska färdigheter kan du öka din produktivitet, effektivisera arbetsflöden och öka din konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Vi hjälper dig att uppnå den tekniska kompetens du behöver för att bli mer produktiv och öka din attraktionskraft på arbetsmarknaden. Investera i dig själv och ta kontroll över din framtid med hjälp av For The People.

Kompetensutveckla

Ta steget och investera i dig själv:

Språkutveckling

Att utveckla sin språkkompetens är en av de viktigaste investeringarna man kan göra för att öka sina möjligheter på arbetsmarknaden. För många är språkbarriärer en stor utmaning när det gäller att söka jobb eller utvecklas i karriären. Hos For The People kan du få hjälp med att utveckla både din svenska och engelska, både i skrift och tal, utifrån vardagliga och arbetsrelaterade situationer.

Vi tror på att språkinlärning handlar om att få möjlighet att använda språket på ett praktiskt sätt och därför skapar vi en dynamisk inlärningsmiljö som gör det möjligt att öva på dina språkkunskaper på ett naturligt sätt.

Kompetensutveckla

Investera i dig själv och framtiden:

Ta nästa steg i din karriär

Sugen på att ta nästa steg i din karriär? For The People har allt du behöver för att lyckas! Med vår tjänst Rusta & Matcha, individuell coachning och karriärsamtal kan vi hjälpa dig att hitta drömjobbet.

Vi ger dig också hjälp med CV-coachning och tips på hur du kan sticka ut på arbetsmarknaden. Tack vare vårt breda nätverk av arbetsgivare och rekryteringspartners kan vi också matcha dig mot relevanta jobb. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg mot en framgångsrik karriär!

Kompetensutveckla

Ta steget och investera i dig själv:

Intresseanmälan
När du skickar din intresseanmälan accepterar du vår hantering av dina personuppgifter samt så accepterar du att vill ta emot marknadsföring från oss.

Registrera dig som företag