Föreläsningar

Våra föreläsare

Iman Talabani

Iman Talabani, uppvuxen i Farsta, är en framstående skapare och visionär. Hon började sin karriär som poet och youtuber, och vann snart "ortens bästa poet". Hennes talang ledde till en nationell turné. Som konstnär är Iman mångsidig, involverad i teater, film, och har skrivit och regisserat för SVT och Warner Bros. Hon har medverkat i "Våra Drömmars Stad" på Stadsteatern, och har en stark närvaro på sociala medier. För sina bidrag till konst och kreativitet har hon fått flera utmärkelser och uppmärksammats i medierna.

Murre Gonday

Upptäck Murre Gonday Murre Gonday, en revolutionerande författare och talare, använder sitt skrivande för att utmana och forma samhället. Med verket "#TTT - Touch Tankar Tabu" och sitt engagemang i kreativa utbildningar inspirerar han till användning av litteratur för samhällsförändring. Hans föreläsningar belyser kraften i storytelling, normkritik och inkludering, och erbjuder unika perspektiv för att motivera en mångsidig publik. Boka Murre för ett evenemang som verkligen inspirerar och förändrar.

Simon Matiwos

En resa av ord, passion och framgång Möt Simon Matiwos, prisbelönt poet, manusförfattare och entreprenör. Hans arbete, erkänt med Stockholms Bellmanpris och Svenska PENs Bernspris, visar kraften i kreativitet. Simon inspirerar globalt genom föreläsningar om kreativt skrivande, poesi och entreprenörskap. Hans passion och internationella insikter gör varje tal till en unik upplevelse, uppmuntrande till reflektion och handling. Boka Simon för en inspirationsresa genom ordens kraft och kreativitetens möjligheter.

Fatima Nylén

Fatima Nylén är socionom med över 13 års erfarenhet inom socialt arbete, är en kraftfull inspiratör för föräldrar över hela landet. Genom sina föreläsningar förvandlar hon föräldrar till ledare i sina hem och skapar harmoniska familjemiljöer. Som trebarnsmor kan Fatima relatera till de utmaningar föräldrar möter och har knäckt koden för ett balanserat föräldraskap, vilket hon nu delar med andra. Hennes föreläsningar är både inspirerande och interaktiva, och erbjuder praktiska verktyg som kan implementeras direkt. Boka Fatima Nylén för att ta steget mot ett harmoniskt och lyckligt föräldraskap!

Mona Suleiman

Möt Mona Suleiman, en engagerande och inspirerande talare som driver Föräldraboost och har över fem års erfarenhet som föräldracoach. Med en bakgrund som legitimerad förskollärare och bibliotekarie kombinerar Mona sin expertis för att stärka föräldrar och främja språkutveckling. Hennes föreläsningar täcker föräldraskap, barns behov, inkludering och språkfrämjande, och hon erbjuder praktiska verktyg för att skapa harmoniska och inkluderande miljöer. Mona är en uppskattad talare som brinner för att inspirera och utbilda, och hennes insiktsfulla metoder bidrar till positiva förändringar. Boka Mona för att guida er organisation mot en mer harmonisk och inkluderande framtid!

Mustafa Zatara

Mustafa Zatara, också känd som "Rinkeby sonen", är en inspirerande talare med rötter i Sveriges förorter. Hans erfarenheter som poet, människorättskämpe och entreprenör har gjort honom till en minnesvärd föreläsare som inspirerar många.

Khalid Mohammed

Khalid Mohammed har gjort betydande insatser för samhällsförändring. Som grundare av For The People, fokuserar han på att engagera unga och vuxna och inspirera dem till att ta ansvar för sin framtid.

Gona Chalak

Söker du en föreläsare som personifierar framgång? Gona Chalak är en dynamisk inspirationskälla, en framstående advokat vars resa från Vivalla till rättssalens frontlinjer demonstrerar passion, uthållighet och rättvisans kraft. Hennes föreläsningar, som täcker allt från personlig resiliens till samhällsförändring, är mer än tal – de är kraftfulla upplevelser som inspirerar och motiverar. Gona är levande bevis på att din bakgrund inte definierar din framtid, utan att ambition och handling kan forma världen. Boka Gona Chalak för ett evenemang som inte bara motiverar utan utmanar varje deltagare att erkänna och utnyttja sin fulla potential.

Boka föreläsning

När du skickar din intresseanmälan accepterar du vår hantering av dina personuppgifter samt så accepterar du att vill ta emot marknadsföring från oss.

Registrera dig som företag