Föreläsningar

Bygg broar mellan förorten och näringslivet genom inspirerande föreläsningar

Våra föreläsningar är inte bara en källa till kunskap och inspiration, de är en väg till förändring och framgång. Låt dig inspireras av våra talare och ta steget mot en bättre morgondag.

Våra föreläsare

Iman Talabani​

Teman

Iman Talabani

Iman Talabani, uppvuxen i Farsta, är en framstående skapare och visionär. Hon började sin karriär som poet och youtuber, och vann snart “ortens bästa poet”. Hennes talang ledde till en nationell turné. Som konstnär är Iman mångsidig, involverad i teater, film, och har skrivit och regisserat för SVT och Warner Bros. Hon har medverkat i “Våra Drömmars Stad” på Stadsteatern, och har en stark närvaro på sociala medier. För sina bidrag till konst och kreativitet har hon fått flera utmärkelser och uppmärksammats i medierna.

Teman

Mustafa Zatara

Mustafa Zatara, också känd som “Rinkeby sonen”, är en inspirerande talare med rötter i Sveriges förorter. Hans erfarenheter som poet, människorättskämpe och entreprenör har gjort honom till en minnesvärd föreläsare som inspirerar många.

Teman

Simon Matiwos

En resa av ord, passion och framgång

Möt Simon Matiwos, prisbelönt poet, manusförfattare och entreprenör. Hans arbete, erkänt med Stockholms Bellmanpris och Svenska PENs Bernspris, visar kraften i kreativitet. Simon inspirerar globalt genom föreläsningar om kreativt skrivande, poesi och entreprenörskap. Hans passion och internationella insikter gör varje tal till en unik upplevelse, uppmuntrande till reflektion och handling. Boka Simon för en inspirationsresa genom ordens kraft och kreativitetens möjligheter.

Teman

Gona Chalak

Söker du en föreläsare som personifierar framgång?
Gona Chalak är en dynamisk inspirationskälla, en framstående advokat vars resa från Vivalla till rättssalens frontlinjer demonstrerar passion, uthållighet och rättvisans kraft. Hennes föreläsningar, som täcker allt från personlig resiliens till samhällsförändring, är mer än tal – de är kraftfulla upplevelser som inspirerar och motiverar. Gona är levande bevis på att din bakgrund inte definierar din framtid, utan att ambition och handling kan forma världen. Boka Gona Chalak för ett evenemang som inte bara motiverar utan utmanar varje deltagare att erkänna och utnyttja sin fulla potential.

Teman

Murre Gonday

Upptäck Murre Gonday

Murre Gonday, en revolutionerande författare och talare, använder sitt skrivande för att utmana och forma samhället. Med verket “#TTT – Touch Tankar Tabu” och sitt engagemang i kreativa utbildningar inspirerar han till användning av litteratur för samhällsförändring. Hans föreläsningar belyser kraften i storytelling, normkritik och inkludering, och erbjuder unika perspektiv för att motivera en mångsidig publik. Boka Murre för ett evenemang som verkligen inspirerar och förändrar.

Teman

Khalid Mohammed

Khalid Mohammed har gjort betydande insatser för samhällsförändring. Som grundare av For The People, fokuserar han på att engagera unga och vuxna och inspirera dem till att ta ansvar för sin framtid.

Boka föreläsning

När du skickar din intresseanmälan accepterar du vår hantering av dina personuppgifter samt så accepterar du att vill ta emot marknadsföring från oss.

Registrera dig som företag