Kontakta oss

Kontakta oss

Vi på For The People är alltid redo att hjälpa till och stötta dig i din karriär. Om du har frågor eller behöver hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi har ett team av erfarna jobbcoacher och karriärutvecklare som står redo att svara på dina frågor och hjälpa dig på vägen mot dina karriärmål.

Vi kan erbjuda individuell coachning, karriärsamtal och CV-coachning för att hjälpa dig ta nästa steg i din karriär. Vi har också tjänster som Rusta & Matcha, där vi kan hjälpa dig att rusta dig för arbetsmarknaden och matcha dig mot relevanta jobb. Vi arbetar också med företag och erbjuder samarbeten och föreläsningar som kan hjälpa dig bygga broar och nätverk i din bransch.

Vi är övertygade om att investeringen i din karriär är en av de viktigaste besluten du kan ta. Vi på For The People finns här för att stödja dig och hjälpa dig ta de steg som krävs för att nå dina mål. Kontakta oss idag så kan vi tillsammans hitta rätt väg för din karriärutveckling. Vi ser fram emot att höra från dig!

Faktureringsadress

For The People AB
Fabriksgatan 8
702 11 Örebro

Organisationsnummer 559154-5560

 

Mejla fakturor till:
faktura@forthepeople.se

Rusta & Matcha Örebro

Besöksadress
Rasendo AB c/o For The People
Fabriksgatan 8
702 11 Örebro

Ansökningskod (KA-nummer): 10073590

Länk till vår leverantör på Arbetsförmedlingen: Läs mer om oss som leverantör för Rusta & Matcha.

Kontaktuppgifter

Registrera dig som företag