Om Oss

Tillsammans bygger vi broar mellan förorten och näringslivet

På For The People är vi passionerade för att göra skillnad och skapa en värld där alla har möjlighet att blomstra. Låt oss ta dig med på en resa där vi tillsammans bygger broar och skapar en bättre framtid för alla.

Om For The People

Med stark beslutsamhet och djupt engagemang arbetar vi tillsammans för att ge tillbaka till communityt genom att skapa nya möjligheter till arbete genom Rusta & Matcha. Tillsammans bygger vi en kraftfull och sammanlänkad framtid där människor kan blomstra och bidra till samhällets välmående.

Alla har rätt till en bättre morgondag

På For The People är vi dedikerade till att bygga broar mellan förorten och näringslivet, eftersom vi tror att varje individ förtjänar en bättre morgondag. Vi arbetar för att minska klyftorna och överbrygga hinder som kan finnas mellan samhällen och arbetsmarknaden. Genom våra program och initiativ skapar vi möjligheter för människor att utvecklas och blomstra.

Alla har rätt till en bättre morgondag, oavsett bakgrund eller var man kommer ifrån. Förorten är en viktig del av samhället och det är avgörande att inkludera alla och ge dem verktygen att nå sina mål. Genom att bygga broar mellan förorten och näringslivet kan vi skapa en mer rättvis och inkluderande framtid där ingen lämnas utanför.

Genom våra samarbeten med företag och organisationer skapar vi möjligheter till arbete, utbildning och kompetensutveckling. Vi matchar individer med rätt arbetsplatser och ger dem verktygen att lyckas. Genom mentorskap och fadderskap stöttar vi ungdomar och ger dem en stabil grund att stå på. Vi tror på kraften i att skapa möten och samarbeten som kan leda till livslånga förändringar.

På For The People är vi övertygade om att när vi bygger broar mellan förorten och näringslivet, skapar vi inte bara individuell framgång utan även en starkare och mer inkluderande samhällsgemenskap. Vi tror på potentialen hos varje individ och att tillsammans kan vi skapa en bättre morgondag för alla.

Registrera dig som företag