Språkstöd

Behärskar du inte språket till fullo ännu?

Vår språkstödstjänst kan hjälpa dig att nå den språkliga framgång du önskar. Oavsett om du är nybörjare eller vill finslipa dina färdigheter, erbjuder vi individuell undervisning och stöd för att du ska kunna kommunicera flytande och självsäkert.

Personlig språkundervisning anpassad efter dig

Utveckla dina språkkunskaper från grunden och bygg en stabil språklig grund. Våra erfarna språkcoacher arbetar individuellt med dig för att stärka din förståelse för språkets struktur, grammatik och vokabulär.

Bygg upp ditt ordförråd och grammatik

Genom vår språkundervisning kan du utöka ditt ordförråd och förbättra din grammatik. Vi fokuserar på att ge dig verktygen för att kommunicera mer precis och uttrycka dig på ett korrekt sätt, oavsett vilket språk du vill förbättra.

Få stöd med uttal och språklig flyt

Att behärska uttal och ha en naturlig språklig flyt är viktigt för att kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Våra språkcoacher hjälper dig att förbättra ditt uttal och träna på att tala flytande, vilket gör att du kan kommunicera med självförtroende och tydlighet.

Stöd för nybörjare till avancerade nivåer

Oavsett om du är nybörjare eller redan har kunskaper i språket, erbjuder vi språkstöd för alla nivåer. Vi anpassar undervisningen efter dina befintliga kunskaper och hjälper dig att växa och utvecklas i ditt språkliga lärande.

Specialiserat språkstöd för yrkesmässiga behov

För dem som har yrkesmässiga behov, erbjuder vi specialiserat språkstöd som fokuserar på terminologi och kommunikation inom specifika yrkesområden. Detta ger dig möjlighet att förbättra dina språkkunskaper inom ditt yrkesområde och öppnar upp nya karriärmöjligheter.

Kursanpassning för specifika språkliga mål

Vi kan anpassa vår språkundervisning efter dina specifika språkliga mål. Oavsett om du vill förbättra ditt språk för resor, studier, arbete eller personlig utveckling, skapar vi en kurs som möter dina behov och hjälper dig att nå dina mål.

Fördelar med språkstöd
Intresseanmälan
När du skickar din intresseanmälan accepterar du vår hantering av dina personuppgifter samt så accepterar du att vill ta emot marknadsföring från oss.

Registrera dig som företag